AĞRI / TUTAK - Fatih Sultan Mehmet İlkokulu

Fatih Sultan Mehmet İlkokulu

PINAR MAH. 210 SK. FATIH SULTAN MEHMET ILK OKULU BLOK NO: 5 TUTAK / AĞRI
Vizyon
Fiziki şartlarını, öğrencilerin sanattan spora kadar sosyal kültürel ve akademik anlamda en iyi şekilde yetişmesi için kullanılan çağdaş, dinamik ve yenilikçi bir kurum olmak, geleceği bugünden yaşayarak okulumuzdaki kaliteyi yükseltmek için tüm imkansızlıklarını yenmiş bir okul olarak eğitim ve öğretimde önder olmak.
Misyon
Atatürk ilke ve inkılaplarını benimsemiş, özgür düşünen, karşılıklı saygı ve güvene sahip, bilme ve bilimsel çalışmalara açık, araştıran, sorgulayan, kültürel birikimlerini geleceğe taşıyan 21. yy Türkiye´sinin gereksinim duyduğu bireyler yetiştirmek için varız. Bilgi çağını yaşadığımız günümüzde Atatürk´ün gösterdiği hedef doğrultusunda teknolojiyi kullanarak olumsuzlukları fırsatlar haline getirerek geleceğe güvenle bakan bedensel ve sosyal yönden gelişimini tamamlamış, kendi kendine yetebilen, sorunlara çözüm üretebilen, ailesine ve topluma yararlı bireyler yetiştirmek için varız.
8:30 - 11:50 13:00 - 14:30
İlçe Merkezi